Viimein

 
Hei taas pitkästä aikaa. Viimeisestä kirjoituksesta tuntuu venähtäneen kovin pitkä tovi. Ja niin venähti myös puutarhan kasvillisuus. Kevätkukat kukkivat tänä vuonna harvinaisen myöhään. Helmililjat ja narsissit vat upeimmillaan juuri nyt. Pihalla kasvaa myös paljon kukkia mitä en tunnista. Tämä ei haittaa, sillä rakastan sitä kuinka vanha piha voi olla yllätyksiä täynnä. Vuosi vuodelta löytyy yhä uusia paikkoja, minne vanhat perannat ovat aikojen saatossa tiensä löytäneet. Ehdin istuttelemaan jo osan keväällä ostetuista sipuleista, mutta odottelen edelleen viherpeukaloiden kukkalähetystä. Voi kumpa se olisi pian täällä ja pääsisi pihan uudistustyöt käyntiin.

Myös kavulavalle kuuluu hyvää. Vihdoin perunat alkoivat itämään. Istutin lavalle myös yrttejä sekä salaattia, rukolaa ja porkkanaa. Mutta näistä mikään ei ole vielä itänyt. Kurkun ja tomaatin taimet olen vielä pitänyt sisätiloissa, sillä kolea kevät sai minut varovaiseksi. Jospa ne kohta uskaltaisi viedä ulos.

Olemme kovin tehneet keittiöremonttia viimeisen kuukauden ajan. Lautalattia maalattiin, samoin seinät maalattiin sekä kohta saadaan uusi tapetti paikalleen. Enään puuttuu laatoistus ja kalusteet, niin kohta pääsen kokkailemaan ihania puutarhan herkkuja uuteen keittiöön. En malta odottaa <3





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rintamamiestalon keittiöremontti

Kasvikuivurointia

Ihanat meikkipussukat / boxy bags