Uusi vuosi

Niinhän se joulu meni ja uusi vuosi vaihtui. Kuten saattaa huomata en ottanut joulukuussa mitään stressiä blogin päivittämisestä. Sen sijaan nautin itse askarteluohjeista pullistelevista blogeista. Tuli sitä jonkun verran itsekkin joulukoristeitakin askarreltua, en vain jaksanut niitä blogiini kuvata. Käsityörintamallakin on ollut kohtuullisen hiljaista, lähinnä olen jatkanut keskeneräisiä töitä. Sain joululahjaksi neulekehikon, joten muutaman pipon tässä olen ehtinyt tehtailemaan. Kirjava on novitan metso langasta ja vihreä on isoveljestä sekä novita säteestä.

Tälle vuodelle en antanut mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia, mutta kaksi asiaa minulla on mielessä. Ensinnäkin haluan keittiön. Meidän keittiö on hyvin vanhanaikainen ja myös hyvin epäkäytännöllinen. Hukkatilaa on hirveästi ja säilytystilaa taas liian vähän. Suuren osan meidän keittiöstä vie vanhat komerot, jotka olisi tarkoitus purkaa. Ainoastaan kylmäkomero jätetään paikalleen. Lisäksi myös kaikki kodinkoneet, vesipisteet, pinnat ja kaapistot pitää uusia. Kyse ei siis ole ihan pienestä projektista. Hirveästi en ole tulevaa keittiötä vielä suunnitellut, mutta joitakin ajatuksia pyörii mielessä. Ensinnäkin toivon että laminaatin ja levytyksen alta löytyisi hyväkuntoinen lautalattia, joka voitaisiin entisöidä.  Keittiöön tulee mitä luultavammin vain alakaappeja, joten tulevaisuudessa voidaan puhkaista toinen ikkuna keittiöön. Meillä keittiö on kuitenkin talon isoin huone. Puuliesi jää paikalleen, mutta en ole vielä päättänyt pitäisikö liesi vaihtaa uuteen.

Se toinen juttu on että haluain hieman pudottaa painoani. Neljässä vuodessa on kiertynyt aika paljon lisäkiloja. Vaikka sinänsä ylipaino ei minua haittaa, olen oppinut olemaan kohtuullisen tyytyväinen itseeni, niin veikkaan että olo olisi parempi jos kiloja olisi vähemmän. Varaa olisi tiputtaa ainakin muutama vaatekoko.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rintamamiestalon keittiöremontti

Kasvikuivurointia

Loppukesän kukkaloistoa