Mangodippi kanaa

En ole mikään maailman innokkain kodin hengetär. Olen laiska kokkaamaan yleensä yhtään mitään. Leipominen on ihan mukavaa, silloin kun sille päälle sattuu. Meillä syödään usein niitä hyväksi todettuja helppoja ruokia ja ihan liian harvoin kokeillaan mitään uutta. Tässä nyt on kuitenkin erittäin helppo ja herkullinen resepti, joka on pakko jakaa, Mangodippi kanan resepti on anopin alkuperää, en sitten tiedä mistä hän on sen keksinyt. Valmistukseen tarvitaan vain kolmea ainesosaa, eikä mitään erikoisia mausteita tarvitse hyllyistä löytyä. Toki jokainen saa maustaa ruokansa miten haluaa. Ehkä vaikeinta koko reseptissä on löytää kaupasta oikeat ainesosat. Tarvitsemme kanan fileetä, itse käytän kariniemen Peking maustettua kananfileetä. Sitten suunnistetaan maitohyllylle ja otetaan mukaan yksi purkki Lempi curry&chili ruokakermaa. Viimeinen ainesosa löytyy myös kylmähyllystä, meidän kaupasta valmisruokien vierestä. Rydbergsin Magoraja kylmädipissä piilee koko ruuan ydin. Tai tuskin dippikana olisi dippikanaa ilman dippiä.
Paista ensin kanoja noin 10 minuttia paistinpannulla ja esilämmitä uuni samalla 175 asteeseen. Kun kanat ovat kauniin ruskeita molemmilta puolilta nosta fileet uuninkestävään astiaan. Lorauta päälle kerma ja sekoita joukkoon yksi iso ruokalusikallinen dippiä. Paista kanaa uunissa 40 minuttia ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa. Vannon että tämä on kymmenen kertaa herkullisempaa kuin miltä se tuossa lautasella näyttää.
En muuten ymmärrä miten ruokaa saa kuvattua niin että se näyttää herkulliselta. Tai sitten se ei vaan ole minun pala kakkua..heh heh.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rintamamiestalon keittiöremontti

Kasvikuivurointia

Ihanat meikkipussukat / boxy bags